Screeninginstrument

Een screeningsinstrument wordt gebruikt om symptomen te signaleren en om een vermoeden van een stoornis uit te sluiten ofte bevestigen. Je zet een screeningsinstrument in om te bepalen of je moet focussen op een specifieke klacht of dat je de oorzaak ergens anders moet zoeken. Met een screeningsinstrument kun je geen diagnose stellen.

Diagnostisch instrument

Diagnostische instrumenten gebruik je na de screening. Het diagnostisch instrument richt zich over het algemeen op éénsoort stoornis of klacht. Het is een verdiepend instrument en in combinatie met je eigen (klinische) oordeel kun je een eventuele diagnose stellen.

E-health op maat

Stel je eigen pakket samen

De vragenlijstmodule is een op zichzelf staande functionaliteit. Je kunt jouw pakket samenstellen op basis van de behoefte binnen de praktijk. Zo kun je de vragenlijstmodule combineren met onze beeldbelfunctie Liv talk of met oefeningen en modules binnen Liv voor het hoofd, Liv voor het hart en Liv voor zelfzorg.

Bekijk hier onze vragenlijsten

Heb je behoefte aan een specifieke vragenlijst? Laat het ons weten. Onze vragenlijsten worden op basis van behoefte aangevuld. Jouw vraag staat centraal.

4DKL

Een screeningsvragenlijst voor zelfbeoordeling om psychische klachten in kaart te brengen op de vier dimensies: distress, depressie, angst en somatisatie.

Audit

Een zelfrapportage screeninginstrument die de mate van problematisch alcoholgebruik in kaart brengt. 

Fit-60

Deze zelfrapportage vragenlijst brengt de psychologische flexibiliteit en de 6 verschillende ACT processen in kaart. 

KCS

Deze diagnostische zelfrapportage vragenlijst meet het klachtenniveau van chronische stress, waardoor het klachten beloop en de effectiviteit van de behandeling kan worden vastgesteld.