Digitale hulp in de huisartsenpraktijk

Meer zorg in minder tijd? Liv is de oplossing.
Ons e-health platform is speciaal voor de praktijkondersteuner. Dankzij Liv beschik je over digitale hulp bij de zorg voor je patiënten.

Zorg vanuit de Liv omgeving

Vanuit de Liv omgeving lever je persoonlijke zorg op maat. Bied vragenlijsten, kant-en-klare modules of juist losse oefeningen. Gebruiksvriendelijk, flexibel en voor een brede doelgroep inzetbaar.

Psychische ondersteuning

Angst, burn-out of andere psychische klachten? Liv voor het hoofd geeft patiënten ondersteuning op psychisch vlak. Houd de patiënt betrokken en gemotiveerd. Dankzij Liv buig je klachten om naar krachten.

Regie bij de patiënt

Minder tijd voor behandeling en begeleiding, maar toch goede ondersteuning en zorg willen bieden? Liv voor zelfzorg legt de regie in handen van de patiënt. De patiënt kiest zelf waar hij mee aan de slag gaat, zonder tussenkomst van de behandelaar.

Voor en door professionals

De oefeningen en modules binnen Liv zijn gebaseerd op verschillende stromingen binnen de psychologie en ontwikkeld door onze eigen professionals in samenwerking met De Hanzehogeschool Groningen en experts uit het werkveld.

Vertrouwd door 800+ huisartsenpraktijken

Elke dag streven we ernaar om de zorg te optimaliseren. Dankzij Liv meer zorg voor patiënten in dezelfde tijd.

Het gebruik van Liv biedt ons verschillende voordelen. Ten eerste sluit de inhoud van het aanbod goed aan bij de behoeften van de POH-GGZ. In tegenstelling tot andere aanbieders die vaak een aanbod hebben ontwikkeld voor GGZ-aanbieders.

Joyce Schiffers
POH-GGZ

Liv is een fijn programma omdat je er gemakkelijk mee kunt werken. Het is flexibel en makkelijk inzetbaar. Je kunt nu kiezen om modules te geven, maar als je liever losse oefeningen inzet kan dat ook. Je kan dus echt zorg op maat aanbieden, en dat is uniek.

Yvonne Postma
POH-GGZ
Lees meer

Het is gebruiksvriendelijk; het lukt nagenoeg iedereen om ermee aan de slag te gaan. Zeker wanneer er door omstandigheden soms wat langere tijd tussen afspraken zit, kunnen mensen toch thuis actief bezig blijven.

Marlies van Duinen
POH
Lees meer

De patiënt krijgt meer regie over en vertrouwen in zijn eigen proces

Jessica van der Staak
Docent Hanzehogeschool en psycholoog
Lees meer