Digitale hulp in de huisartsenpraktijk

Meer zorg in minder tijd? Liv is de oplossing. Ons e-health platform is speciaal voor de praktijkondersteuner. Dankzij Liv beschik je over digitale hulp bij de zorg voor je patiënten.

Zorg vanuit de Liv omgeving

Vanuit de Liv omgeving lever je zorg op maat. Bied registratielijsten, kant-en-klare modules of juist losse oefeningen. Gebruiksvriendelijk, flexibel en voor een brede doelgroep inzetbaar.

Psychische ondersteuning

Angst, burn-out of andere psychische klachten? Liv voor het hoofd geeft patiënten ondersteuning op psychisch vlak. Houd de patiënt betrokken en gemotiveerd. Dankzij Liv buig je klachten om naar krachten.

Regie bij de patiënt

Minder voor behandeling en begeleiding, maar toch goede ondersteuning en zorg willen bieden? Liv voor zelfzorg legt de regie in handen van de patiënt. De patiënt kiest zelf waar hij mee aan de slag gaat, zonder tussenkomst van de behandelaar.

Voor en door professionals

De oefeningen en modules binnen Liv zijn gebaseerd op verschillende stromingen binnen de psychologie en ontwikkeld door onze eigen professionals in samenwerking met De Hanzehogeschool Groningen en experts uit het werkveld.

Vertrouwd door 800+ huisartsenpraktijken

Elke dag streven we ernaar om de zorg te optimaliseren. Dankzij Liv meer zorg voor patiënten in dezelfde tijd.

De patiënt krijgt meer regie over en vertrouwen in zijn eigen proces

Jessica van der Staak
Docent Hanzehogeschool en psycholoog
Lees meer