Jouw eigen statistieken dashboard

Wil jij als zorgmanager, praktijkmanager of huisarts meer inzicht krijgen in de activiteit van jouw medewerkers en gegevens over het gebruik van de applicatie? Het statistieken dashboard van Liv is speciaal ontwikkeld om het gebruik van Liv overzichtelijk aan te bieden in één overzicht.

Zorgverzekeraars

De getoonde statistieken op het dashboard kunnen tevens worden gebruikt voor benodigde gegevens voor de zorgverzekeraar.

in één oogopslag

Jouw eigen statistieken dashboard

Bekijk snel en gemakkelijk wat voor jou belangrijk is.  Filter wat voor jouw praktijk od zorginstelling belangrijk is en draai gemakkelijk jouw statistieken uit.

bekijk de resultaten

Meten is weten

Vergelijk de statistieken van jouw medewerkers onderling. Wat wordt er veel in andere praktijken gebruikt? Met het dashboard kan je gemakkelijk  inzien waar de behoefte van de medewerker en patiënten ligt.

ISO 20071, ISO 9001 & NEN 7510 certificering

Veiligheid voorop

Kwaliteit en veiligheid staat bij Liv hoog in het vaandel, wij zijn continu bezig met onze eisen aan kwaliteit en veiligheid. Daarom hebben wij ook dit jaar weer hard gewerkt om de ISO 27001 (veiligheid), ISO 9001 (kwaliteit) en de NEN 7510 (veiligheid) certificeringen te behalen en in de e-health wereld is dat best heel bijzonder.