Het ontstaan van Liv

Liv is ontstaan vanuit de Innovatiewerkplaats ‘E-health voor de Praktijkondersteuner huisarts’. Deze innovatiewerkplaats is onderdeel van het Centre of Expertise Healthy Ageing en wordt gefinancierd door de betrokken partners  met als doel het stimuleren van publiek-private samenwerking omtrent vraagstukken in de zorg.

De innovatiewerkplaats (IWP) heeft als doel het ontwikkelen van online tools die de POH kan inzetten bij de begeleiding van cliënten (‘blended’; in combinatie met face-to-face gesprekken).

In de IWP wordt samengewerkt door onderzoekers en studenten van de opleidingen Toegepaste Psychologie, Communicatie en Multimedia Design aan de Hanzehogeschool en onderzoekers van het lectoraat Personalised, Digital Health, Coolminds en Coachjezelf.

Kwaliteit en veiligheid voorop


Kwaliteit en veiligheid staat bij Liv hoog in het vaandel, wij zijn continu bezig met onze eisen aan kwaliteit en veiligheid. Daarom hebben wij ook dit jaar weer hard gewerkt om de ISO 27001 (veiligheid), ISO 9001 (kwaliteit) en de NEN 7510 (veiligheid) certificeringen te behalen. En in e-health wereld is dat best heel bijzonder.

Als nog kleinschalige organisatie zijn wij daar dan ook ontzettend trots op! Meer weten? Lees ons blog.

Stel je vragen gerust

Wil je kijken wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact  met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Neem contact op