Maak gemakkelijk afspraken

Jouw digitale agenda

Plan gemakkelijk afspraken in en bekijk wanneer je afspraken hebt met andere cliënten – op deze manier heb jij je agenda in één oogopslag overzichtelijk. Het plannen en wijzigen van je afspraken was nog nooit zo gemakkelijk. De patiënt ontvangt hier ook een melding van.

VIDEOBELLEN IN EEN VEILIGE OMGEVING

In gesprek met jouw cliënt

Zorg dat je goed internet hebt en dat jouw apparaat een goed werkende audio en camera heeft. Het gesprek kan dan gelijk beginnen. De applicatie voldoet natuurlijk aan alle veiligheidseisen.

ISO 20071, ISO 9001 & NEN 7510 certificering

Veiligheid voorop

Kwaliteit en veiligheid staat bij Liv hoog in het vaandel, wij zijn continu bezig met onze eisen aan kwaliteit en veiligheid. Daarom hebben wij ook dit jaar weer hard gewerkt om de ISO 27001 (veiligheid), ISO 9001 (kwaliteit) en de NEN 7510 (veiligheid) certificeringen te behalen en in de e-health wereld is dat best heel bijzonder.

Digitale hulp in de huisartsenpraktijk

Meer  zorg in minder tijd? Liv is de oplossing. Ons e-health platform is speciaal voor de praktijkondersteuner. Dankzij Liv beschik je over digitale hulp bij de zorg voor je patiënten.

Liv voor het hart

Verhoogd vaatrisico? Obesitas, diabetes of hoge bloeddruk? Help je patiënten aan een gezondere leefstijl. Dankzij preventie en mogelijk zelfs remissie van de aandoening

Liv voor het hoofd

Angst, burn-out of andere psychische klachten? Geef je patiënten de digitale ondersteuning die ze nodig hebben, op ieder gewenst moment. Houd samen de regie over de behandeling.

Liv voor zelfzorg

Is er een wachtlijst voor behandeling? Of blijkt de drempel naar de zorg te hoog? Leg dan de regie van de behandeling in handen van de patiënt. Betere zorg, meer eigen autonomie.

Veelgestelde vragen

No items found.